F1 Spa-Francorchamps ’24

Click here for English version

Ben je klaar voor een onvergetelijke dag vol snelheid, spanning en spektakel? Ga dan mee met ons op een fotografische reis naar het Circuit Spa Francorchamps, waar de F1 race tijdens het laatste weekend van juli plaatsvindt. De Vrijdagtraining (26 Juli) is er een die we al meerdere jaren bijwonen, en zich in het bijzonder leent voor het fotograferen van de actie, en het prachtige circuit te kunnen verkennen. Dit is je kans om de snelste auto’s ter wereld van dichtbij te zien en vast te leggen met je camera. Met Kamera Express, Budgetcam en Profotonet aan boord als partners wordt ons evenement een onvergetelijke belevenis voor elke fotografieliefhebber die graag de actie vastlegt op het legendarische circuit.🏎️📸

We vertrekken met een touringcar vanuit Eindhoven, of zuid limburg (exacte details worden gedeeld na bestellen) en rijden door het prachtige Belgische landschap naar Stavelot, waar het legendarische circuit zich bevindt. Daar kun je genieten van de sfeer, de geluiden en de geuren van de F1 wereld. Je kunt je uitleven met het fotograferen van de actie op de baan, de coureurs en de fans, gezien het Circuit Spa Francorchamps een van de meest losse camera-reglementen/eisen heeft van alle circuits. Je krijgt ook tips en feedback van ervaren fotografen, die je helpen om je vaardigheden te verbeteren en de beste shots te maken. 🏎️

Als je mee wilt gaan met ons naar het Circuit Spa Francorchamps, heb je de keuze uit drie soorten tickets: Algemene toegang, Silver Combes tribune of Ambassador Package. Beide tickets geven je toegang tot het circuit, de touringcar en de fotografische begeleiding. Het verschil zit hem in de plek waar je de race kunt bekijken, en of je mooie merch draagt 🎟️


Dagplanning vrijdag 26 juli

06:30 Inchecktijd bij P&R Eindhoven

06:45 Bus vertrekt vanaf P&R Eindhoven

09:00 Aankomst Circuit Spa Francorchamps

10:00 – 18:00 Snelle auto’s shooten.

19:00 Bus vertrekt terug richting P&R Eindhoven.

*Bovenstaande tijdsplanning is onder voorbehoud en kan nog wijzigen, exacte P&R locatie wordt later gedeeld*


Tickets

General Admission (Brons) Prijs €80,-
Met dit ticket kun je vrij rondlopen op het circuit en zelf een plekje zoeken om de race te volgen. Je kunt bijvoorbeeld langs de beroemde Eau Rouge bocht staan, waar de auto’s met hoge snelheid omhoog schieten. Of je kunt naar de Bus Stop chicane gaan, waar vaak inhaalacties en remfouten gebeuren. Je hebt dus veel variatie en flexibiliteit met dit ticket. 🚶‍♂️

Combes tribune (Zilver) Prijs €100,-
Met dit ticket krijg je een gereserveerde zitplaats op de Combes tribune. Met dit Zilveren ticket kan je net zo vrij rondlopen als de Bronzen ticket, wanneer je weer op jacht wilt naar nieuwe perspectieven.

Dutch Shooters ambassadeur package (Gold) Prijs €120,-
Met dit ticket krijg je alles van het Combes pakket, en als echte Dutch Shooters fan krijg jij een DS t-shirt tegen inkoopprijs direct als jij de bus in stapt!

Alle tickets zijn inclusief de volgende voordelen:

  • Toegang tot de F1 vrije training op 26 juli 2024.
  • Busretour naar Spa-Francorchamps vanaf Eindhoven.
  • Masterclass in de bus richting het circuit, zodat jij daar de beste foto’s kunt maken.
  • 1 gratis huurdag bij Budgetcam om jouw favoriete (tele)lens uit te proberen.
  • Exclusieve korting op Sony of Canon gear bij Kamera Express.
  • Korting op fotoafdrukken en/of wanddecoratie bij Profotonet.
  • Goodiebag van Kamera Express & Dutch Shooters

2023 Vibes ⤵️

Veelgestelde vragen

De ticketprijzen van de GP van België zijn zelf duurder geworden en om de reis binnen Nederland makkelijker te houden vertrekt de bus vanuit Eindhoven dit jaar.  Daarom zijn de ticketprijzen een stukje hoger dan vorig jaar.

Als je een Grand Prix ticket koopt via Dutch Shooters ben je gegarandeerd van een gezellig dag met mede content-creators. Je zult veel nieuwe mensen ontmoeten, je krijgt tips & tricks van pro’s hoe jij het beste formule 1 kunt fotograferen en je hoeft er niet zelf heen te rijden want wij hebben een prive bus geregeld vanaf Eindhoven!
Daarnaast komt Kamera Express/ Budgetcam binnenkort ook met perks voor de deelnemers, al zijn deze nog onder voorbehoud

Onze buschauffeur zal ons via een onbekendere route naar het circuit chauffeuren, wat als het goed is de enorme verwachte drukte zal omzeilen.
Desondanks nog steeds 158KM, wat wel minstens 2u in beslag zal nemen

In de bus heb je altijd een zitplaats. Op het circuit heb je alleen een zitplaats als je de speedcorner of Combes (of ambassador) ticket hebt gekocht. Bij de General admission (brons) zit geen zitplaats.

Nee, eten en drinken is niet inbegrepen. Je kunt je eigen eten meenemen, maar er is ook genoeg mogelijk om iets te kopen op het circuit.
Wees bewust dat soms waterflessen (metalen etc) kunnen worden ingenomen. Neem dus een simpel plastic flesje mee als je de kosten niet uit de hand wilt laten lopen

Ja, in tegenstelling tot de GP van Zandvoort mag je hier jouw tele-lens gewoon meenemen. Dus doe dat vooral!

De bus vertrekt om 06:45 uur, vanaf Eindhoven carpool. Zorg dat je minimaal 15 minuten van te voren er bent. Dus bus vertrekt ook als je te laat bent.
Let op! Tijden kunnen veranderen!

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@dutch-shooters.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug!